• Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

.

Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Acana

Producten 1-29 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Acana hondenvoer en kattenvoer kopen doe je bij Food4Pets

Acana is dé nieuwe standaard in voeding voor jouw hond en kat. Acana maakt natuurlijke voeding zoals de natuur het bedoeld heeft, rijk aan dierlijke ingrediënten en voedzame eiwitten zodat jouw huisdier kan genieten van iedere maaltijd. Bereid in eigen keuken en gemaakt van verse, regionale ingrediënten van hoge kwaliteit.

Acana gaat alleen voor de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft om aan jouw zijde het beste uit zichzelf te halen. Acana voeding voor katten en honden is gemaakt met verse of rauwe, hoogwaardige dierlijke ingrediënten in evenwicht met groenten en fruit om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een rijke en gezonde maaltijd krijgt.

De voeding en snacks van Acana zijn gebaseerd op het dieet van de voorouders van jouw hond of kat. Dit noemt Acana: Biologically Appropriate™, voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit doen ze door de hoeveelheid, versheid en variatie van vlees te laten aansluiten op wat honden en katten nodig hebben vanuit hun natuurlijke behoefte. 

Als je kiest voor Acana hondenvoer en Acana kattenvoer, dan kies je voor: 

 - Voeding waar je hond of kat gek op is omdat het aansluit bij de biologische behoefte
 - Alleen verse en regionale ingrediënten van gekende en betrouwbare leveranciers
 - Voeding zonder geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en andere synthetische conserveringsmiddelen

Benieuwd wat je huisdieren hiervan gaan vinden? Bestel snel je volgende portie Acana honden of kattenvoeding online bij Food4Pets.