• Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Bestellen & Betalen

Veelgestelde vragen

❮ Terug naar veelgestelde vragen

Bij ons kan je online veilig betalen met Bancontact, iDeal, Maestro, Mastercard, Visa, Paypal en Apple Pay. Alle betalingen lopen via het betaalplatform van CCV.

Eenmaal je al je gegevens hebt ingevuld, kan je veilig betalen via verschillende methodes op het betaalplatform van CCV waar wij mee samenwerken. De verbinding is een beveiligde verbinding via een https:// verbinding.

Juich, je hebt een heerlijk cadeau ontvangen, een cadeaubon van Food4Pets! Hoe kan je deze verzilveren? Vul de code van je cadeaubon in in het overzicht van 'jouw bestelling', vlak boven de 'ga door naar afrekenen'-knop. Ook in het overzicht van 'bestelling afrekenen' kan je de code nog invullen, vlak boven de knop 'plaats bestelling'.

Wat een superleuk idee, dat kan zeker! Hier (link cadeaubonnen) kan je kiezen welk bedrag je wil schenken.

Tip: je kan de cadeaubon zelfs personaliseren, bijvoorbeeld door een prachtige foto van de jarige viervoeter of liefste vriend aan wie je de bon schenkt toe te voegen.

Voeding kopen voor je viervoeter is niet altijd gemakkelijk. Heb je te maken met een kieskeurige eter? Heeft jouw huisdier last van een allergie of intollerantie? Ben je op aanraden van je dierenarts gestart met speciaal voer, maar stap je liever over op natuurlijke voeding met dezelfde resultaten? Contacteer dan Jordy, onze voedingsexpert, hij helpt je graag de juiste keuze te maken op maat van jouw hond of kat. Contacteer hem hier.

Als je inlogt op jouw account, kan je daar alle gegevens terugvinden.

Al onze zakken honden- en kattenvoer worden met de nodige zorg ontvangen van onze leveranciers en in ons magazijn bewaard, wachtend op een (hongerige) viervoeter. Toch loopt het al eens mis bij het transport, met een scheur in de verpakking als resultaat. Deze wordt onmiddellijk dichtgeplakt, de inhoud van de zak blijft nagenoeg ongewijzigd. Deze zakken, de breukzakken, verkopen we aan een verlaagde prijs, het gaat meestal om één stuk, dus op=op.