Heb jij al gestemd op Food4Pets? Stem voor de Beste Webshop Awards en win leuke prijzen! Stem hier >
  • Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Goood

Producten 1-16 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goood hondenvoer kopen doe je bij Food4Pets

Ontdek Goood - het eerste ethische hondenvoer voor jouw trouwe metgezel! Bij Food4Pets staat ethische benadering centraal, en met Goood brengen we dit naar een hoger niveau. Deze voeding is gebaseerd op lokale ingrediënten, met een garantie voor dierenwelzijn en klimaatneutrale productie.

Met Goood geef je je hond niet alleen een gezonde en smakelijke maaltijd, maar draag je ook bij aan het welzijn van dieren en onze planeet. Goood’s CO2-neutrale hondenvoeding wordt lokaal geproduceerd en zit boordevol kwaliteitsvlees van vrije uitloop dieren en hoogwaardige ingrediënten van lokale boeren. En dat alles verpakt in 100% recycleerbare verpakkingen!

Terug naar de oorsprong: elke ingrediënt moet kloppen voor een gezonde voeding. Daarom hecht Goood veel belang aan de gecertificeerde herkomst van het vlees, waarbij de dieren tijd krijgen om te groeien en op natuurlijke wijze worden gevoed.

Met Goood genieten jij en je hond van gezond hondenvoer zonder schuldgevoel. Goood garandeert niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een productieproces dat het milieu, dierenwelzijn en de planeet respecteert. Samen met jou en je trouwe viervoeter ondersteunt Goood goede doelen en streven ze voortdurend naar verbetering.

Goood’s hondenvoer is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, met alleen vlees van vrije uitloop dieren of duurzaam gekweekte vis. Kwaliteit uit de natuur, met aandacht voor dierenwelzijn en duurzaamheid, dat zijn de kernwaarden van Goood. Van veld tot voerbak, met Goood geef je je hond het beste!