• Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

.

Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 13.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

Food4Pets, de webshop voor échte dierenliefhebbers

En wij zijn, net zoals jij, ook rasechte dierenliefhebbers!

Daarom vinden we het van groot belang om al die fantastische viervoeters in topconditie te houden, door hen o.a. het juiste voer en voedzame snacks te geven. We bundelen dan ook met liefde de beste kwaliteitsmerken in één handige webshop voor jou.

Kies je voor Food4Pets, dan kies je voor:

Kwalitatieve knabbels

We streven naar niets minder dan kwaliteit, van hoogstaande ingrediënten tot een zorgvuldige samenstelling. Ons doel is simpel: natuurlijke voeding die het beste in je maatje naar boven haalt.

Expertise uit eigen mand

Achter onze webshop zit een echte dierenvriend. Twijfel je over ingrediënten? Of zit je met een kieskeurige eter? Geen zorgen, Jordy staat altijd klaar om in zijn expertise en ervaring te graven naar het beste advies.

Net als voor eigen nest

Bij ons draait alles om snelle levering, persoonlijke service en een heel team dat proactief op zoek gaat naar oplossingen. Waarom? Omdat wij daar net zo dol op zijn als jij!

Hondstrouw aan onze klanten…

…en niet aan de merken. Wij kiezen zelf welke producten we aanbieden en kunnen je zo het eerlijkste advies geven. Geen koekje kan ons omkopen!

Het team

Om te beginnen stellen we je graag voor aan onze dierenexpert:

“Wij zijn Jordy, Borre en Viv. Slechts één van ons kan een pen vasthouden, maar allemaal zijn we fan van lekkere snacks. Om mijn rakkers gelukkig te houden, maakte ik van hun gezondheid mijn expertise. Nu kan ik ook jullie helpen met kwaliteitsvolle natuurlijke voeding waar ze kwispelend van smullen!”

Contacteer Jordy dus zeker bij vragen over voeding, problemen waar je viervoeter mee kampt of advies op maat van jouw maatje, /nl/contact.

Is het enkel Jordy die kwispelt van plezier telkens er een bestelling wordt geplaatst?

Nee hoor, je maakt niet enkel Jordy en je viervoeter blij met je aankoop, maar een heel team van magazijniers tot aankopers, van website-expert tot communicatieverantwoordelijke en van de afdeling administratie tot onze grafisch vormgever.

Een dikke dankjewel van ons allemaal!

Hoe het allemaal begon?

In 2003 startten we met een kleine winkel in Schilde: dierenspeciaalzaak Cats & Dogs was een feit. Nog geen 100 m² groot, maar ontstaan uit liefde voor dieren en hun baasjes. En dit werd duidelijk gesmaakt: 20 jaar later kan je terecht in zeven winkels en daar zullen er in de toekomst alleen nog maar bijkomen.

Eind 2022 namen we de fakkel over van deze webshop. Het kwalitatieve productaanbod online stemde volledig overeen met wat we al jaren aanbieden in onze fysieke winkels. We gingen de uitdaging aan om Food4Pets niet alleen verder te zetten, maar ook uit te breiden en te vernieuwen. Iets wat perfect past in onze ambitie om zowel offline als online de meest kwalitatieve voeding voor honden en katten aan te bieden.

Food4Pets is de perfecte uitbreiding van het aanbod in onze fysieke winkels en Cats & Dogs is dan weer de basis van het professioneel advies dat je bij Food4Pets krijgt, een wisselwerking om van te smullen!

Ben jij een Food4Pets-fan in hart en nieren? Pootje! En laat het ons zeker weten, jouw mening is waardevol voor ons én voor andere dierenliefhebbers.

Altijd als eerste op de hoogte? Volg ons dan op social media.