• Free shipping from € 65 for Belgium & the Netherlands
  • Ordered before 1 p.m., shipped same business day

Personal advice

Free shipping from €65 in Belgium & the Netherlands

Ordered before 1 p.m., shipped the same working day

Personalised advice

Food4Pets voor fokkers en catteries

Samen garanderen we de beste levenskwaliteit en vrolijke huisdieren.

Niets zo leuk als een puppy of kitten toevertrouwen aan zijn nieuwe familie. Die blije gezichten en snuitjes, daar doe je het voor! Om een mooie levenskwaliteit te garanderen, zet jij nieuwe baasjes vast graag op weg met de beste verzorgingsmiddelen en voeding - net als wij.

Meer weten over onze voordelige regeling voor fokkers en cattery?

Wie is Food4Pets?

Onze webshop is er voor blije viervoeters en baasjes. We verkopen er natuurlijke dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zodat eigenaars eenvoudig gezonde maaltijden kunnen voorzetten waar hun lieveling vrolijk van smult. Dat doen we met kennis van zaken:

“Aangenaam, ik ben Jordy”

Aan het roer van Food4Pets vind je een echte dierenvriend. “Met mijn eigen honden Borre, Viv en Bailey heb ik een eersteklas testpubliek voor onze producten. Hun geluk is het mijne, daarom maakte ik van dierenvoeding en -gezondheid mijn job.” Je krijgt dus te maken met een echte kenner!

Waarom fokkers en catteries zo belangrijk zijn

Wij zijn gepassioneerd om huisdieren een zo mooi mogelijk leven te geven… maar eigenlijk begint dat bij jou. De fokker of cattery is de meest betrouwbare infobron voor nieuwe baasjes. En terecht, jij bent een echte expert! Met jouw hulp krijgen jonge honden en katten meteen een goede start, met de juiste voeding.

Food4Pets staat voor kwaliteit.

Dat geldt voor onze producten, maar ook voor de fokkers en catteries waar we graag mee samenwerken. Wie een hart heeft voor zijn dieren, helpen we graag om de beste levenskwaliteit te garanderen.

Hoe doen we dat?

Elk dier dat je een nieuwe thuis bezorgt, krijgt een smakelijke goodybag mee naar huis. Zo hoeven baasjes zich de eerste dagen geen zorgen te maken over voeding of snacks en kunnen ze volop genieten van hun nieuwe gezinslid. En hun puppy of kitten geniet vrolijk mee van de aandacht én de hapjes!