Assortimenten » KATTENVOER » Platinum kat

PLATINUM Kat

Met de Freshmeatdryer is het voor het eerst mogelijk om van vers vlees een gezonde droge voeding voor katten te bereiden.
Het bijzondere aan de Freshmeatdryer : het verse vlees behoudt de natuurlijke micronutriënten en aminozuren.
Daardoor vervangt MeatCrisp de prooi van katten beter dan de meeste commerciële kattenvoeders.
Zo maakt MeatCrisp uw kat evenwichtiger en houdt de gezondheid in stand.

Dankzij de Freshmeatdryer ontstaan de belangrijke eigenschappen van MeatCrisp die zo door kattenvrienden worden gewaardeerd:

- Geen lokstoffen en toch lekker
- MeatCrisp wordt uitsluitend gemaakt van vers vlees – zonder vleesmeel of dierbeendermeel.
- Bestel risicoloos – 100-dagen-geld-terug-garantie


MeatCrisp is een nieuw soort kattenvoeding, dat zo bijzonder is dankzij de toebereiding in een Freshmeatdryer. Dit zorgt er onder andere voor dat de natuurlijke micronutriënten en aminozuren van vers vlees behouden blijven. Hierdoor is MeatCrisp een betere vervanger voor de prooi van katten dan de meeste in de handel verkrijgbare soorten kattenvoer. Uw kat voelt zich beter in evenwicht en is daardoor gelukkiger.
Ook aantrekkelijk zonder lokstoffen

De natuurlijke smaak zorgt ervoor dat MeatCrisp erg aantrekkelijk voor uw kat is. De meeste mensen die een kat hebben, vertellen dat hun kat alleen nog maar MeatCrisp wil en gewoon kattenvoer laat staan. Daarbij bevat MeatCrisp geen lokstoffen. De natuurlijke en voor katten zo aantrekkelijke smaak is afkomstig van vers vlees en blijft behouden dankzij de Freshmeatdryer.
Echt vlees en geen meel dat afkomstig is van vlees of dieren

De knapperige bite en de vleesachtige smaak van MeatCrisp ontstaan ook door de Freshmeatdryer. Deze droogt het verse vlees met andere ingrediënten die belangrijk zijn voor de gezondheid van de kat bij een lage temperatuur en constant circulerende lucht. Het langzame en gelijkmatige droogproces bewaart de natuurlijke voedingsstoffen die zo belangrijk zijn voor de gezondheid van de kat. MeatCrisp wordt bereid zonder vleesmeel of diermeel, want zowel vleesmeel als diermeel worden bij hoge temperatuur en druk gemaakt voordat ze bij de productie van kattenvoer worden gebruikt. In vergelijking met vers vlees bevatten vleesmeel en diermeel minder voedingsstoffen, meer as en eiwitten die moeilijker te verteren zijn. Vleesmeel en diermeel zijn daarom minderwaardig in vergelijking met vers vlees.

MeatCrisp wordt alleen uit vers vlees bereid!
De voordelen van MeatCrisp from the Freshmeatdryer in een oogopslag:

    - 83 % vers vlees (geen vleesmeel of dierbeendermeel)
    - natuurlijke ingrediënten
    - zonder lokstoffen
    - zonder glutenbevattende granen
    - voedzaam en licht verteerbaar
    - taurine geoptimaliseerd

Webshop gemaakt met EasyWebshop