Assortimenten » HONDENVOER » Goood

GooodGoood is een familiebedrijf met maar 1 doel voor ogen: het meest duurzame hondenvoer merk te zijn. Hoe zij dat doen?
1. Ze hechten veel belang aan de herkomst en kwaliteit van al hun ingrediënten (zie overzichtje onderaan).
2. Hun hele productieproces is 100% transparant, van de lokale aardappel tot de gemaakte brokken.
3. Hierdoor zijn al hun producten CO2-neutraal

En weet je wat nog leuker is om te weten?
Bij elke aankoop steun je één van deze goede doelen die gericht zijn op dierenwelzijn, milieu en sociale projecten:
- Bomen planten
- Bedreigde neushoorns beschermen
- Families in Afrika helpen met opleidingsinitiatieven
- Maaltijden doneren aan het asiel
- Oceanen reinigen

Ze blijven zich continue inzetten voor het verkleinen van hun eigen ecologische voetafdruk en het bijschaven van het duurzame productie .

Lokale ingrediënten die terug te vinden zijn in het assortiment van Goood:
Vrije uitloop lam: De lammeren zijn afkomstig van gecontroleerde vrije uitloop landbouw. Ze kunnen het hele jaar door van de frisse lucht genieten en grazen in weilanden waar ze op natuurlijke wijze kunnen eten. Ze worden twee keer zo oud als lammeren uit de conventionele landbouw en hebben ook veel meer ruimte - om precies te zijn 152 keer meer dan lammeren die volgens de biologische richtlijn van de EU worden gehouden.
Duurzame forel: Ze halen hun forel uit natuurlijke aquacultuur. De fokkerij is duurzaam en de dieren worden op de juiste manier gehouden en gevoerd.
Vrije uitloop kip: De kippen zijn afkomstig van gecontroleerde vrije uitloop landbouw. Daar hebben ze niet alleen veel meer ruimte, maar krijgen ze ook alleen natuurlijke voeding zonder groeihormonen. Ze worden zelfs twee keer zo oud als conventioneel gefokte kippen.
Duurzame insecten: Onze duurzaam gekweekte insecten zijn een hoogwaardige en duurzame eiwitbron. Het hypoallergene hondenvoer op basis van insecteneiwit levert niet alleen licht verteerbare en waardevolle voedingsstoffen, maar is ook ideaal voor honden met voedingsgevoeligheden. Tegelijkertijd wordt er slechts een minimum aan middelen gebruikt om de insecten te kweken. Dit maakt het een smakelijke, milieuvriendelijke en volledige hondenvoeding.
Regionale aardappel: De lokale knol zit vol kalium en koolhydraten en zorgt voor veel energie.
Gerst: Het regionale volkoren graan levert belangrijke vezels. Deze zijn belangrijk voor een regelmatige spijsvertering.
Haver: Haver is een uitstekende bron van vezels en koolhydraten, die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en energievoorziening bij honden. Het ondersteunt ook het immuunsysteem en verlaagt de cholesterolspiegel.
Hennep: De hennep is afkomstig van het Alpengebied en is rijk aan voedingsstoffen en vitale stoffen. Deze ondersteunen de stofwisseling van je lieveling.
Wortel & Pastinaak: De regionale groenten die worden gebruikt voor ons Goood hondenvoer zijn een belangrijke bron van vezels en vitamines.
Peterselie: De regionale peterselie zit vol antioxidanten. Het kan ontstekingsremmende effecten hebben en de adem van jouw trouwe viervoeter verfrissen.
Zonnebloem- en lijnzaadolie: De hoogwaardige oliën en zaden zijn rijk aan omega-3- en -6-vetzuren. Deze zorgen voor een glanzende vacht.
Appel: Appel zit vol vitamines en vezels. Deze zijn goed voor jouw hond zijn spijsvertering.
Groenlipmossel: De groenlipmossel bevat veel glucose-amino glucanen (GAG’s). Deze zijn belangrijk voor de gewrichten, pezen en tussenwervels van jouw hond.
Maïs: Dit is een uitstekende bron van linolzuur, een essentieel vetzuur dat nodig is in de voeding van alle honden. Maïs levert ook eiwitten, essentiële aminozuren, antioxidanten, vitamines, mineralen, vezels en energie.

Webshop gemaakt met EasyWebshop