Webshop » HONDENVOER » Wolfsblut » Wolfsblut Puppy large breed

PUPPY LARGE BREED

WOLFSBLUT   Puppy Large Breed


*alleen natuurlijke ingrediënten
*veel vlees van levensmiddelkwaliteit
*graan- en  glutenvrij 
*zonder industrieel geproduceerde suiker, chemische kleurstoffen, smaakversterkers, soja en kunstmatige conserveringsmiddelen. 
*geschikt voor honden met allergieën

Droogvoer voor puppies van grote rassen
Puppies van grote rassen vinden met Wolfsblut Large Breed Puppy een speciaal compleet voeder aangepast aan hun behoeften . 
Het bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen, wordt gemakkelijk verteerd, en is een ideale energiebron die een normale botgroei zal bekomen.
 
 
Speciaal  ingrediënt is "Wolfsblut Gelenkschutz PLUS ".
Dit zijn 5 speciale natuurlijke stoffen die gewrischtsproblemen voorkomen. Ze zijn gekozen in samenwerking met wetenschappers en gecombineerd in een  uitgekiende samenstelling blijken ze erg effectief !
              - Natuurproduct CMO (Cetyl-Myristoleate) een vetzuurester met een werking als een vaccin tegen artritis
              - Met Chondroitine en Glucosamine : natuurlijke  bestanddelen van kraakbeen
              - Bevat NOPALIA, een concentraat van beta-sitosterol, verkregen uit de Mexicaanse cactus , heeft een anti-inflammatoire werking
              - Met hetnatuurlijke product MSM (methylsulfonylmethane), een zwavelverbinding met een  anti-inflammatoire werking bij artritis

 "Wolfsblut Gelenkschutz PLUS ". is een natuurlijke preventieve maatregel tegen artritis voor puppy's. 
 
Van Large Puppy Breed zijn er verschillende heerlijke varianten. Allemaal een hoge portie vlees of vis,  met een unieke combinatie van de ingrediënten. 
Natuurlijk voeders,graanvrij (gluten-vrij) en zijn daarom ook erg  geschikt voor allergie-gevoelige honden en  honden met allergieën.
Webshop gemaakt met EasyWebshop