Assortimenten » HONDENVOER » Primordial

PRIMORDIAL

ujbfr6sw


Primordial wordt geproduceerd in de heuvels van Parma ( Italië ), in het hart van de groene valeien, een gebied waar de voedselcultuur zijn wortels heeft . Deze streek waarborgt voedingsmiddelen  van superieure kwaliteit die de hele wereld kent en waarop men jaloers is. 

Hier worden voedingsmiddelen voor honden en katten geproduceerd, gemaakt van waardevolle grondstoffen, geselecteerd en getraceerd gedurende hun gehele toeleveringsketen, bewerkt door de ervaring van degenen die de verplichting hebben om zonder compromis kwaliteit te waarborgen.

De producten van Primordial zijn natuurlijk,  bevatten alleen gestoomd vlees verrijkt met medicinale kruiden, fruit en groenten, om de juiste hoeveelheid vitamines te garanderen, zoals de aard van uw hond en kat vereist.

Primordiaal heeft een reeks voedingsmiddelen die het oudste en natuurlijke voedingsinstinct van honden herontdekt en respecteert : van nature zijn het anatomisch vleeseters zoals blijkt uit hun gebit (tanden en kaak en verminderde darmkanaal).
Honden geven de voorkeur aan een dieet dat rijk is aan vlees (eiwit) en arm aan granen (koolhydraten). 

Primordial Grain Free  kenmerkt zich door de afwezigheid van granen en bevat  70%  geselecteerde vlees waardoor de glycemische index laag gehouden wordt . 
35% vers vlees garandeert een hoge smakelijkheid en verteerbaarheid; koken met stoom bewaart de integriteit van eiwitten, waardoor ze beschikbaar zijn voor een vlotte opname.
Het brede assortiment vlees of vis wordt geselecteerd op basis van de biologische waarde en de voedingsaspecten die ze met zich meebrengen, plus ze worden geselecteerd op basis van hun herkomst : 
Alleen vlees dat afkomstig is van bedrijven die de ethische norm van dierenwelzijn respecteren.
Webshop gemaakt met EasyWebshop