Assortimenten » HONDENVOER » Pala

PALA

Nooit was het geven van rauw hondenvoer zo makkelijk. Gevriesdroogd rauwvoer van uitermate hoge kwaliteit uit Finland.
Krijg alle voordelen van rauwe voeding met het gemak van droge brokken. Dankzij het innovatieve luchtdroogproces heeft Pala een unieke dry-to-touch textuur. Je kunt Pala op kamertemperatuur bewaren en serveren, dus invriezen en ontdooien of weken in water voor het serveren is niet meer nodig.

100% natuurlijk en rauw
Hoog verteerbare en rauwe bio ingrediënten, boordevol eiwitten, mineralen, vitaminen en vetzuren, voorzichtig verwerkt om optimale voeding te behouden. Je kunt zien waarom Pala beter is dan zwaar bewerkte, met additieven gevulde massavoeding voor huisdieren.

Honden en katten gedijen goed op een dieet op basis van eiwitten, zoals de natuur het bedoeld heeft.
Onze complete en evenwichtige recepten bevatten ten minste 82% goed verteerbaar rauw vlees en vis, 13-14% groenten en bessen die rijk zijn aan antioxidanten en vezels en 3-4% volledig natuurlijke boosters. Geen granen, vulmiddelen, zetmeel of omega's van plantaardige oorsprong.

De wetenschap in ons voedsel
Vlees en vis van hoge kwaliteit is niet alles. Het gaat ook om de verhouding, balans en verrijking. Onze recepten zijn samengesteld in samenwerking met DogRisk, een toonaangevend onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op de gezondheid en voeding van honden aan de Universiteit van Helsinki. We hebben ook een onderzoekssamenwerking met de Technische Universiteit van Tallinn om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties op het gebied van voedselbereiding en -conservering.

Onze ingrediënten
Elk ingrediënt dat we gebruiken is grondig onderzocht op voedingswaarde, verteerbaarheid, biologische beschikbaarheid en compatibiliteit met andere ingrediënten. Hier zijn enkele voorbeelden:
- Lever: uitstekende bron van vitaminen A, B en D, ijzer, koper, zink, fosfor en essentiële vetzuren.
- Hart: uitstekende bron van vitaminen B, ijzer, fosfor, omega 3-vetzuren en aminozuren zoals taurine
- Nieren: bron van vitamine A, E, K en B12, ijzer
- Zalm: naast flink eiwitrijk, zit zalm boordevol omega 3-vetzuren DPA en EHA, vitamine A, D en B, zink, kalium en magnesium.
- IJslandse kelp: een echt supervoedsel met meer dan 60 verschillende mineralen, vitaminen en aminozuren, waaronder jodium, ijzer, calcium, kalium, boor, vitamine A, B, C en E en oplosbare vezels.
- Kurkuma: een ander superingrediënt met ontstekingsremmende, antimicrobiële, antibacteriële en anticarcinogene eigenschappen, het helpt ook bij de conservering van voedsel.
- Zwarte peper: op zichzelf geen superingrediënt, maar bevat piperine, dat de opname van de stof curcumine in kurkuma bevordert.

Onze obsessie voor kwaliteit
Wij gaan tot het uiterste om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken en te handhaven, zowel voor onze producten als voor onze service. Dit wordt weerspiegeld in alles wat we doen - van de selectie van grondstoffen tot ons productieproces en de follow-up na verkoop met onze klanten.

Hoe wordt Pala gemaakt? Bekijk hier een filmpje over hoe Pala gemaakt wordt.
Ons productieproces in kleine batchen is ontworpen om de geweldige kwaliteiten van onze grondstoffen te behouden zonder verlies van voedingsstoffen.

We beginnen met het nauwkeurig afmeten van de individuele ingrediënten volgens onze recepten en batchgroottes. Voor elke kilo Pala wordt ongeveer 3 kilo grondstoffen gebruikt. De ingrediënten worden vervolgens grondig gemengd en gemalen.

Het gemalen mengsel wordt vervolgens in onze steriele droogkamers geplaatst, waar het gedurende lange tijd bij lage temperaturen voorzichtig aan de lucht wordt gedroogd, totdat het ideale vochtgehalte is bereikt. Dit zachte proces bewaart de ingrediënten zonder de eiwitten, enzymen en aminozuren af te breken. Zodra het mengsel droog is, wordt het in onze kenmerkende Pala vormen gesneden en onmiddellijk verpakt om de versheid te bewaren.
Webshop gemaakt met EasyWebshop