Het familiebedrijf als passie

In 2003 zijn we gestart met een kleine dierenspeciaalzaak Cats & Dogs in Schilde, nog geen 100 m2 groot. De winkel was een keuze ontstaan uit liefde voor dieren, wat we ook wilden delen met onze klanten. Vandaag kan het team van Cats & Dogs klanten adviseren en bedienen in zes winkels in Schilde, Sint-Job, Kalmthout, Rijkevorsel, Lier en Sint-Katelijne-Waver.


Eind 2022 namen we de fakkel over van deze webshop. Het kwalitatieve productaanbod online, stemt helemaal overeen met wat we aanbieden in onze winkels. De keuze om Food4Pets verder te zetten, uit te breiden en te vernieuwen valt mooi samen met onze ambitie om zowel online als offline de meest kwalitatieve voeding voor honden en katten aan te bieden. Beide kanalen, onze  fysieke winkels én de webshop, blijven hun eigen merken aanbieden, er zullen zeker ook raakvlakken zijn en waar mogelijk zullen ze elkaar versterken. Food4Pets is een uitbreiding van het aanbod voor onze winkels én Cats & Dogs de basis om professioneel advies te geven aan onze online klanten waar we al decennia sterk in zijn in onze winkels.

Filosofie

Onze filosofie en missie blijven we trouw: we geven je huisdier het beste uit de natuur, wat het best past bij je huisdier in lijn met de natuurlijke gang van zaken, de zorg voor je beste vriend in huis is onze eerste bekommernis. Kom eens langs in één van onze winkels of op deze webshop. Ons team verwacht je! Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten? Contacteer ons voor verdere informatie

Klantenadviseur Jordy

Vanaf begin 2023 zal Jordy je bedienen. Als vaste waarde binnen Cats & Dogs heeft hij alle kennis en dierenliefde in huis om de fakkel over te nemen. Hij kijkt er alvast naar uit om jou ook online te helpen met de beste honden- en kattenvoeding.


Webshop gemaakt met EasyWebshop