Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

  • Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

4,9/5 op Google reviews

Monge Nat Hondenvoer Vet Solution bij Nierproblemen 150 g

Check Circle Icon

dieetvoer bij nierfalen of oxalaatstenen

Check Circle Icon

ondersteunt immuunsysteem

Check Circle Icon

bevordert gezonde darmen

Check Circle Icon

graan- & glutenvrij
Op voorraad
Indien nu besteld, dinsdag 27/02/2024 geleverd
€ 0,99
Monge Nat Hondenvoer Vet Solution bij Nierproblemen 150 g is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviews
Monge Vet Solution Hondenvoer Nieren en Oxalaat Paté is compleet dieetvoer voor honden die last hebben van nierfalen of oxalaatstenen. Het nat dieetvoer voor honden is speciaal geformuleerd om de nieren te ondersteunen en vermindering van de vorming van oxalaatstenen. Het recept van het hondenvoer voor nierondersteuning bestaat uit hoogwaardige eiwitten en een laag niveau aan fosfor, ruwe eiwitten, calcium en vitamine D. Dit is speciaal ontwikkeld voor een optimale ondersteuning van de nieren bij uw hond. De Monge Vet Solution lijn is door dierenartsen aangeraden hondenvoer. Het honden dieetvoer voor nieren en oxalaat is verder verrijkt met ingrediënten die bevorderd zijn voor het immuunsysteem en de gezondheid van de darmen. Heeft u een hond met nierfalen, nierinsufficiëntie of oxalaatstenen? Dan is Monge Vet Solution Hondenvoer Nieren en Oxalaat Paté het beste honden dieetvoer voor u.

Fit-aroma® in MONGE VETSOLUTION CANINE RENAL AND OXALATE bevat groene thee, gekenmerkt door polyfenolen als belangrijkste actieve voedingsstof. Het is wetenschappelijk beschreven hoe polyfenolen van groene thee (epigallocatechin gallate - EGCG, catechinen) in staat zijn een antioxidantwerking uit te oefenen om vrije radicalen te neutraliseren. Catechinen kunnen door hun activiteit cellulaire stress op het niveau van het nierepitheel beperken, waardoor de productie van uremische toxinen en stikstofmonoxide (NO) wordt verminderd. Daarnaast helpen groene theepolyfenolen bij het stimuleren van de glomerulaire filtratiesnelheid en dragen ze bij aan het vergroten van het urinevolume, waardoor de mineralenconcentratie en kristalvorming afnemen. Het vermindert ook de uitscheiding van urineoxalaat en beperkt de activiteiten van γ-glutamyltrans- peptidase en N-acetylglucosaminidase, die beide schadelijk zijn voor de urine-glycosaminoglycaanlaag die het urineblaasepitheel beschermt. Tegelijkertijd wordt het doel van het verminderen van de vorming van stenen op basis van oxalaat ondersteund door catechines via een antioxidantwerking om vrije radicalen op het urotheel te neutraliseren, waarvan is beschreven dat het de neerslag van calciumoxalaat in de urinewegen kan beperken en de uitscheiding ervan bij dieren met aanleg vermindert.

Gebruiksaanwijzing:
Het wordt aanbevolen om voor gebruik of verlenging van de gebruiksperiode het advies van een dierenarts in te winnen. Water moet altijd beschikbaar zijn. Voer 500 g per dag voor een volwassen hond van 10 kg. Aanbevolen gebruiksduur aanvankelijk tot 6 maanden en twee tot vier weken bij tijdelijke nierinsufficiëntie. Te serveren bij kamertemperatuur. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 24 uur consumeren.
Meer informatie
Merk Monge
Huisdier Hond
Type voer Nat
Ingrediënten Gedroogde eieren (8%), tapioca, varkenslever (4%), dierlijk vet (varkensvet gezuiverd op 99,5%), gedroogde erwten, visolie (zalmolie gezuiverd op 99,5%), zalm, mineralen, erwtenvezels, gehydrolyseerde gisten 1% (waarvan vrije nucleotiden 44%), xylo-oligosaccharide (0,4%), gedroogde groene theebladeren (0,05%). Eiwitbronnen: eieren en varkenslever met een verteerbaarheid hoger dan 85%.
Analytische gegevens Ruw eiwit 4,5%, Ruwe vezel 0,6%, Ruw vet 6,6%, Ruw as 1,1%, Vocht 76%, Calcium 0,13%, Fosfor 0,07%, Sodium 0,08%, Magnesium 0,02%, Potassium 0,16%, Chloriden 0,26%, Sulphur 0,02%, totale Vitamine D 135 IU/kg, Hydroxyproline 0%, n-3 vetzuren 0,3%, n-6 vetzuren 1,3% Urine-alkaliserende stof kaliumcitraat
Additieven (toevoegingen) Vitamine D3 450 IU/kg, Vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 50 mg, Selenium (Natriumseleniet 0,08 mg/kg) 0,04 mg, Mangaan (Mangaansulfaatmonohydraat 27. 6 mg/kg) 9 mg, Zink (Zinkoxide 52 mg/kg) 42 mg, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat 13 mg/kg) 3 mg, IJzer (IJzer(II)sulfaat monohydraat 42 mg/kg) 14 mg, Jodium (Calciumjodaat watervrij 2,7 mg/kg) 1,8 mg, L-cystine: 600 mg, DL-methionine technisch zuiver: 300 mg, L-Carnitine: 300 mg, Taurine: 200 mg.
Graanvrij Ja
Glutenvrij Ja
100% vrij van kip(eiwit) Ja
Bevat zalmolie Ja
Bevat 1 diersoort Ja
Belangrijkste eiwitbron Varken
Type brok natvoer Paté
Gewicht (g) 150 g
Levensfase hond Volwassen
Goed voor spijsvertering Ja
Hypoallergeen Ja
Percentage eiwitbron 4