Gratis verzending vanaf €65 in België & Nederland

Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

  • Gratis verzending vanaf € 65 voor België & Nederland
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Persoonlijk advies

4,9/5 op Google reviews

Frama Manuka Honing 240MGO 250 g

Check Circle Icon

antibacterieel

Check Circle Icon

ondersteunt het huidherstel

Check Circle Icon

helpt bij infcecties en ontstekingen

Check Circle Icon

verzorgend & kalmerend bij huidaandoeningen

Check Circle Icon

240MGO Manuka honing
Op voorraad
Indien nu besteld, dinsdag 23/04/2024 geleverd
€ 37,95
Frama Manuka Honing 240MGO 250 g is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviews
Frama Manuka honing is MGO-gecertificeerd en getest door onafhankelijke laboratoria. Het bevat minstens 240mg methylglyoxal per kilogram honing. Het is een originele kwaliteit multiflorale Manuka honing uit Nieuw-Zeeland. MGO (methylglyoxal) is de waarde van de Manuka honing welke wordt afgeleid van de hoeveelheid dihydroxyacetone (DHA) die op natuurlijk wijze voorkomt in de nectar van de Manukastruik (en deze groeit uitsluitend in Nieuw-Zeeland).

Manuka honing staat bekend om zijn uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en bevat van nature veel anti-oxidanten, vitaminen en mineralen. Het werkt onder andere tegen parasitaire infecties zoals wormen. Daarnaast is het zeer goed inzetbaar bij tal van ontstekingen, zoals bij maag- en darminfecties, schimmelinfecties en oorontsteking. Door de brede werking is dit product ook erg goed in te zetten bij huidaandoeningen. Verkrijgbaar in 2 varianten, 40MGO en 240MGO.  De 240MGO is inzetbaar bij acute situaties zoals hotspot, maag & darm problemen etc, de 40MGO is een onderhoudsdosering.
Meer informatie
Merk Frama
Huisdier Hond
Type voer Verzorging
Ingrediënten 100% pure Manuka honing uit Nieuw-Zeeland
Gebruiksaanwijzing Bij kleine honden ½ theelepel Manuka per dag en bij grote honden 1 theelepel per dag. Voor paarden: 1 eetlepel per dag. De honing mag vermengd of puur gegeven worden. Indien niet het gewenste resultaat bereikt, gebruik dan de Manuka 240MGO. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij allergische reactie de behandeling direct staken. Bij deze honing kan natuurlijke kristallisatie voorkomen. Indien je de honing wat warm maakt, zal deze weer vloeibaarder worden. Let op dat de honing niet te warm wordt, hierdoor kunnen waardevolle enzymen verloren gaan. Let op, dit is een honingproduct en bevat van nature suikers; wees dan ook voorzichtig bij diabetische honden/paarden; Bij honden met gevoelige tanden/snel tandsteen, poets deze extra na het gebruik van Manuka. Niet gebruiken bij honden onder 1 jaar. Bewaaradvies: Op een koele, droge plaats en buiten het bereik van direct zonlicht bewaren.
Inhoud verpakking (gewicht of aantal stuks) 250 g
Type Verzorging
Verzorging Ja
Huid & Vacht Ja
Goed voor honden Ja