Assortimenten » HONDENVOER » Ziwipeak

ZIWIPEAK

Mogelijk heb je het al gemerkt dat laatste tijd sommige producten van ZIWI zeer beperkt zijn of uitverkocht zijn?
Dit komt omdat de voorraad zeer beperkt is in de regio. In februari is Nieuw-Zeeland getroffen door een hevige cycloon Gabrielle. Alle producten van ZIWI worden gemaakt en verpakt in Nieuw-Zeeland. Meerdere gebouwen en keukens van ZIWI zijn beschadigd geraakt. Inmiddels zijn de meeste faciliteiten weer draaiende, maar is er wel een achterstand ontstaan. Daarom zijn bepaalde producten in ieder geval tot en met januari 2024 niet (goed) verkrijgbaar. Hebt u graag een alternatief? Neem gerust contact met ons op of bekijk het assortiment van PALA .
Tien redenen om ZiwiPeak te voeren aan uw hond

1. ZiwiPeak is aangepast aan de spijsvertering van uw hond
Door de eeuwen heen hebben honden een eigen anatomische specialisatie ontwikkeld, in het bijzonder met betrekking tot de spijsvertering. Het is duidelijk zichtbaar in de lengte van maag-darmkanaal tein verhouding van de totale lichaamslengte. Het maag-darmkanaal is aanzienlijk korter dan van bijvoorbeeld omnivoren zoals varkens of de plantenetende schapen. Ook begint het verteringsproces bij omnivoren al bij het vermalen van de voeding, dus in de bek. Bij carnivoren begint het verteringsproces in de maag met veel sterkere zuren, gericht op het verteren van vlees en bot. Bij deze specialisatie past in het bijzonder een voeding met veel dierlijk eiwit en vet en weinig tot geen koolhydraten.

2. ZiwiPeak voorkomt problemen met het gewicht
Het percentage honden met obesitas stijgt, uit recente studies in de VS blijkt dat maar liefst 40% van de honden kampt met zwaarlijvigheid (Obesitas). De meest voorkomende rede is dat honden veel te grote porties van een voeding met een hoog percentage koolhydraten eten. Daarbij krijgen veel honden niet de beweging die zij nodig hebben en verdienen, en daardoor worden calorieën nauwelijks verbrand. Voeding met als basis VERS vlees en VERSE vis zorgen ervoor dat de hond de voedingsstoffen op een manier binnen krijgt welke past bij de anatomie.

3. ZiwiPeak wil altijd beter willen zijn dan de wettelijke gestelde normen
Organisaties zoals AAFCO stellen strenge eisen aan de producten die hun stempel van goedkeuring hebben. ZiwiPeak Cuisine is goedgekeurd door de AAFCO als hoogwaardige natuurlijke hondenvoeding.

4. ZiwiPeak reduceert winderigheid en het volume van de ontlasting
In tegenstelling tot de op graan en aardappel gebaseerde voedingen, kunnen honden ZiwiPeak nagenoeg volledig verteren, waardoor winderigheid en het volume van de ontlasting afneemt. Dit is vooral praktisch voor hondeneigenaren die leven in een meer stedelijke omgeving.

5. ZiwiPeak is volledig vrij van conserveringsmiddelen, vulstoffen of granen
De commerciële conventionele huisdiervoedingen maken uit kosten overweging gebruik van goedkopere ingrediënten met een hoog percentage koolhydraten in de vorm van lage kwaliteit aardappel, granen, graanproducten en graan bijproducten. Voeg daarbij het gebruik van conserveringsmiddelen, diverse kleur, geur en smaak stoffen en verschillende vulstoffen en je hebt een flinke line-up van commerciële voedingsmiddelen die meer kans op problemen geven, in plaats van te helpen, uw hond optimale energie en gezondheid te brengen.

6. ZiwiPeak voorziet in gemakkelijk bruikbare essentiële vitaminen
Honden zijn niet in staat om mineralen aan te maken, en kunnen alleen sommige vitamine zelf aan maken, bijvoorbeeld geen voldoende vitamine D welke nodig zijn voor een optimale gezondheid, daarom moeten deze vitamine worden opgenomen in hun voeding. Dit wordt bereikt door de toevoeging van natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D, zoals lever en visolie.

7. ZiwiPeak bevat specifieke waardevolle ingrediënten
Gewrichtsproblemen spelen bij sommige rassen een grotere rol dan bij andere. Ingrediënten, zoals de Nieuw-Zeelandse groenlip mossel en herten spierweefsel (welke voorzien in hoge percentages verteerbare Chondroïtine en Glucosamine) zijn verwerkt in de ZiwiPeak producten, voor de optimale ondersteuning op lange termijn van skelet en gewrichten.

8. ZiwiPeak laat ook uw hond profiteren van de nutritionele voordelen
Als honden in het wild jagen zullen ze hun prooi of de meeste delen daarvan opeten, en halen daar nutritionele voordelen uit, delen zoals de lever, hart, nieren en maag (pens) vormen ook een deel van de natuurlijk voeding .

9. ZiwiPeak zorgt voor behoud van de optimale voedingswaarde
Om honden de mogelijkheid te beiden zoveel mogelijk voedingsstoffen uit hun voeding te halen, is het belangrijk om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke voedingswaarde te behouden tijdens de verwerking van de voeding. ZiwiPeak doet de producten lucht drogen, zodat het vocht verminderd en daarmee de goede voedingsstoffen worden behouden, waarna het wordt verpakt in een luchtdichte verpakking, een effectieve manier voor het behoud van de voedingswaarde.

10. ZiwiPeak is gelijk aan de natuurlijke voeding
Ondanks de evolutie zijn de overeenkomsten met wolven van meer dan 10.000 jaar geleden vrijwel gelijk, honden gedijen ook nu het beste op een natuurlijke voeding, van voornamelijk VERS vlees en Verse vis gelijk aan wat ze zouden eten in de natuur. Een maaltijd die optimale energie en een goede gezondheid stimuleert. Conventionele hondenvoeders met hoge percentages koolhydraten, zijn niet gemakkelijk te ge- en verbruiken door onze honden.
Webshop gemaakt met EasyWebshop