Webshop » HONDENVOER » Go Native (Red Mill's)

GO NATIVE

connoly-logo

Connolly's Red Mills begon generaties geleden met superieure voeding voor dieren  te produceren en onze liefde voor huisdieren heeft ons streven naar de beste ingrediënten voor onze beste vrienden aangewakkerd. 
Onze dierenvoeders zijn geëvolueerd omdat het onderzoek enorme vooruitgang heeft geboekt bij het ontdekken van wat het gezondst is voor gedomesticeerde honden en katten. 
We willen het allerbeste voor onze eigen huisdieren- en voor de uwe. Dat is waarom we 100% natuurlijke, gezonde ingrediënten gebruiken.
banner-logo-1

Is ongetwijfeld een der beste voeders, zo niet het beste voeder, dat we aanbieden !Met 70% vleeseiwit is Go Native een gezond droogvoer met superfoods zoals alfalfa, cranberry, boerenkool, pompoen en zoete aardappel voor optimale voeding. 

Elk product in dit assortiment bevat een enkele bron van eiwitten - biologische zalm of haring of vrijlopende eend of kip - voor gezonde spieren. 

Ons team van dierenartsen en voedingsdeskundigen heeft Go Native ontwikkeld om uw hond lokaal geproduceerde, graanvrije goedheid te geven. 

Het is vrij van tarwe, maïs, soja en maïs en bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. 

We hebben Ierse, duurzame, traceerbare ingrediënten ingekocht omdat we er alles aan doen om het beste voor je beste vriend te leveren.Webshop gemaakt met EasyWebshop