Retourneren

Herroepingsrecht 
Wij doen er alles aan om de bestelling correct te verwerken voor levering.
Is er onverhoopt toch iets misgegaan? Dan horen wij dat graag!

Je hebt het recht om artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor een retourzending zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij het onze fout is.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het heeft ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking.

Start een retourzending:
Om een retour te starten, neem je contact met ons op via info@food4pets.be. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Geef ons in de mail een korte beschrijving van het probleem en voorzie ons van de nodige foto's van:
- het beschadigde of verkeerde product
- het gebruikte beschermingsmateriaal indien beschikbaar (binnenkant van de doos)
- de buitenkant van de doos
- leesbaar verzendingslabel

Terugbetalingen:
Als je retourzending na onze controle wordt goedgekeurd, word je automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat jouw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt. Als je retourzending niet wordt geaccepteerd, stellen wij je daarvan op de hoogte.

Webshop gemaakt met EasyWebshop