Webshop » HOND » PLATINUM » PLATINUM NATVOEDER

Platinum Natvoeder

nassfutter-hund-sorten-mix-1
PLATINUM natte voeding
Voor een natuurlijke, gezonde voeding:
Deze gezonde natte voeding bestaat voor ten minste 83% uit vers vlees/verse vis en is voor alle volwassen honden geschikt, ongeacht leeftijd of ras.


Het PLATINUM recept - Vers vlees, vol van smaak.
Als u boodschappen voor uzelf doet, hecht u waarde aan een goede kwaliteit en smaak. Dit geldt toch ook voor de voeding van uw hond? Bekijk de vermelding van de ingrediënten van verschillende soorten hondenvoer en vergelijk ze met elkaar!
Het PLATINUM recept:
Voor de bereiding van PLATINUM MENU worden alleen de beste ingrediënten gebruikt: vers vlees van kip of kalkoen, verse vis (zalm, tonijn of sardien) voorzien uw hond dagelijks van waardevolle eiwitten. De (GGO-vrije) rijst en aardappels zorgen voor licht verteerbare koolhydraten. Hieraan worden zorgvuldige geselecteerde groenten, waardevolle zalm- en olijfolie, en aanvullende vitaminen en sporenelementen toegevoegd.
Aan PLATINUM natte complete voeding komen gegarandeerd...
geen lokstoffen en aroma's
geen kleur- en geurstoffen
geen smaakversterkers
geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
... te pas!
Milde bereiding in de Tetra Recart®
Bij diervoeding van eersteklas kwaliteit zijn niet alleen de ingrediënten van belang. Het productieproces waarbij de voedingsstoffen worden behouden, vervult ook een belangrijke rol!
We kiezen daarom ook bij de verpakking van PLATINUM MENU voor innovatie:
In een speciale verpakking van het merk Tetra Pak is het mogelijk om voeding op buitengewoon milde wijze met stoom in het eigen vocht te garen. Door de speciale vorm van de 'Tetra Recart®' blijven bij een hele korte gaartijd de voedingsstoffen behouden die zo belangrijk zijn voor honden. Verder is de verpakking van PLATINUM MENU volledig recycleebaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.


Voordelen van Platinum Natvoer :

Levensnslust en gezondheid
Wanneer u PLATINUM MENU voor het eerst aan uw hond heeft gegeven, zult u al na enkele weken de volgende voordelen ervaren:
Meer levenslust
Dit komt door de goede verteerbaarheid. De lever, nieren en huid worden niet meer belast door onverteerbare ingrediënten.
Meer spiermassa
Door de hoogwaardige eiwitten uit het verse vlees/de verse vis wordt de spieropbouw direct en blijvend ondersteund.
Een glanzende vacht
De waardevolle oliën en pure ingrediënten die we in onze voeding verwerken zorgen voor een glanzende vacht.
 
Optimaal voor de stofwisseling

PLATINUM MENU bevat hoogwaardige licht verteerbare eiwitten uit het aandeel van 83% vers vlees/verse vis. Deze eiwitten worden bij de productie niet sterk gedenatureerd onder invloed van hitte en dat is van cruciaal belang.
PLATINUM MENU bevat een uitgebalanceerd aandeel koolhydraten dat volledig ontsloten is en overeenkomt met het voer in de vrije natuur.
Geen overgevoeligheid of allergieën
PLATINUM MENU wordt door zijn natuurlijke, gezonde samenstelling zo goed verdragen dat overgevoeligheid zeer zelden voorkomt. De stofwisseling wordt niet belast door gedenatureerde bestanddelen die anders zouden kunnen leiden tot onverklaarbare jeuk of andere huidproblemen.
Minder ontlasting
Omdat de voeding van PLATINUM MENU optimaal wordt verteerd in het lichaam, heeft de hond geen last van winderigheid of diarree. Daarnaast produceert uw hond minder ontlasting en is deze vaster.

Vanaf 3 verpakkingen gelden er  volumekortingen !
Webshop gemaakt met EasyWebshop