Webshop » HOND » PLATINUM » PLATINUM DROOGVOEDER

PLATINUM

mimg-platinum-droogvoer
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs AflopendPLATINUM voeding
– Geen hondenvoer maar hondenvoeding
Honden hebben behoefte aan hondenvoer dat qua samenstelling lijkt op de voeding van hun voorvader de wolf en ze eten dit ook graag. Uit deze gedachte ontstond enkele jaren geleden het idee voor PLATINUM. 


PLATINUM droge voeding – Alles behalve standaard droogvoer
Ontdek de vele voordelen van onze unieke droge voeding voor volwassen honden en pups. Het recept dat bestaat uit veel vers vlees en andere belangrijke ingrediënten en de zorgvuldige, milde bereiding bij slechts 95 °C. Daarin onderscheidt PLATINUM zich van gewoon droogvoer.


Het PLATINUM recept – Vers vlees. Vol van smaak.
Als u boodschappen voor uzelf doet, hecht u waarde aan een goede kwaliteit en smaak. Dit geldt toch ook voor de voeding van uw hond? Bekijk de vermelding van de ingrediënten van verschillende soorten hondenvoer en vergelijk ze met elkaar!
Het PLATINUM recept:
Uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie.
 
 
Aan PLATINUM droge complete voeding komen gegarandeerd...
geen lokstoffen en aroma's
geen kleur- en geurstoffen
geen smaakversterkers
geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
...te pas!


Het PLATINUM recept – ingrediënten droogvoer
Ten minste 70% vers vlees, van kip, lam, Iberisch varken en/of konijn. Eiwitten zoals in de vrije natuur. Rijst en aardappels als hoogwaardige, geheel ontsloten ingrediënten voor het aandeel aan koolhydraten. Koudgeperste oliën voor een optimale vetbalans, groente met natuurlijke antioxidanten. Sarsaparillawortel, groenlipmosselextract en vele andere waardevolle kruiden en vitaminen.
 
PLATINUM is niet alleen vanwege zijn ingrediënten zo waardevol. Ook het productieproces waarbij de voedingsstoffen worden behouden, draagt hieraan veel bij. Deze zorgt er namelijk voor dat de eiwitten en koolhydraten beter kunnen worden verteerd dan bij gewoon droogvoer.
De unieke milde bereidingswijze van PLATINUM in de „stoompan”:
Stap 1 bereiding van droogvoer Eerst worden de kleingesneden stukken vlees en de rijst/maïs of aardappels in de pan gedaan.
Stap 2 bereiding van droogvoer Deze ingrediënten worden bij 95° C zonder toevoeging van water in het eigen vocht gegaard en aansluitend geleidelijk en behoedzaam gedroogd.
Stap 3 bereiding van droogvoer Na het drogen worden er op kamertemperatuur koudgeperste oliën, kruiden en vitaminen aan toegevoegd.
Stap 4 bereiding van droogvoer Tot slot worden van de stukken brokjes gemaakt die onmiddellijk luchtdicht worden verpakt. Alleen zo blijft PLATINUM mals en vers en bovenal vrij van mijten.


Eindresultaat : een brok  met de malsheid en de sappigheid van vlees !

Om de versheid te bewaren zijn de grootste verpakkingen deze van 5 kg.


Bij afname van meerdere zakken gelden er grote volumekortingen !

Webshop gemaakt met EasyWebshop