Webshop » HOND » MONGE » MONGE NATVOEDER » BWild 400 gr eend Puppy

BWild 400 gr eend Puppy

BWild Wet 400 gr Duck Puppy & Junior BWild 400 gr eend Puppy
Monge Natural Super Premium Bwild Grain Free Formula Dog Puppy & Junior Eend met pompoen en courgette is een compleet en uitgebalanceerd diervoeder voor puppyhonden vanaf een leeftijd van een maand tot het bereiken van de volwassen leeftijd. 
Speciaal ontwikkeld voor het welzijn van puppyhonden van elke grootte, door middel van een selectie van alternatieve, niet van granen afgeleide koolhydraatbronnen zoals courgette en pompoen. 
Het recept is verrijkt met xylo-oligosacchariden (XOS), prebiotica van de volgende generatie om het darmwelzijn te ondersteunen. 
De formulering ondersteunt de juiste groei , dankzij de opname van glucosamine en chondroïtinesulfaat en een uitgebalanceerde calcium / fosforverhouding. 
Het wordt aanbevolen voor puppyhonden van elke grootte.

Samenstelling :

Eendenvlees (26%), varkenslever, kippenvlees, zalmolie, gistproducten, gedroogde pompoen 2% (gelijk aan 8,6% van verse pompoen), gedroogde courgette 2% (gelijk aan 8,6% van verse courgette), mineralen, aardappelen , verse bosbessen, verse veenbessen, verse frambozen, xylo-oligosaccharide (XOS 0,1%), yucca schidigera, spirulina (0,1%), glucosamine (0,019%), chondroïtinesulfaat (0,01%).

Analyse :

Ruw eiwit: 8,3%, 
Ruwe celstof: 0,8%, 
Ruw vet: 6,5%, 
Ruwe as: 2,5%, 
Vocht: 79%, 

Metaboliseerbare energie (Atwater-berekening): 1033 kcal / kg.

Voedingsschema :

Pas de hoeveelheden aan aan de grootte, activiteit en levensstijl van het dier. Het in de tabel aangegeven dagrantsoen kan over twee maaltijden worden verdeeld. Laat altijd vers, schoon water beschikbaar. Wanneer het product een ander vervangt, is het raadzaam om het geleidelijk te introduceren, in minimaal 1 week. Koel en droog bewaren. Na openen gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.

puppy-duck

€ 1,65

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop