Vanwege de drukte met Sinterklaas is het erg druk bij Postnl

Sommige pakketten zijn hierdoor helaas iets langer onderweg

Pakketten worden door Food4pets  dagelijks verzonden. Helaas worden sommige pakketten echter niet onmiddellijk verwerkt bij Postnl...

Excuses voor de mogelijke vertraging hierdoor ! 

Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Al langer dan 15 jaar goede leveringen en altijd stipt op tijd!

Beoordelingen

Webshop » HOND » ZIWIPEAK » ZIWIPEAK Air-dried Venison

ZIWIPEAK Air-dried Venison

ZIWIPEAK Air-dried Venison
Dagelijkse “Haute Cuisine” voor uw hond op basis van vers hertenvlees. Ook ideaal voor op vakantie of ter afwisseling. Door de hoge voedingswaarden van deze voeding dient u minder te geven dan de meeste andere voedingen.
Dit is een complete hondenvoeding met premium kwaliteit, grazend, gras gevoederd hert uit Nieuw-Zeeland, een uitstekende eiwitbron voor honden. Het is zeer goed verteerbaar met veel bindweefsel en een hoog niveau aan natuurlijke chondroïtine en glucosamine om op langere termijn mobiliteit en gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.

Bijzonder geschikt voor:
Honden die huid-en vachtproblemen hebben.
Honden die allergisch zijn voor andere eiwitbronnen, granen of andere diersoorten.
Honden die last hebben van een beperkte mobiliteit of met gewrichtsproblemen.
Honden die last hebben van overgewicht.
Honden die last hebben van spijsverteringsproblemen.

Deze voeding is lucht gedroogd, het productie proces van lucht gedroogd is een voor de grondstoffen vriendelijk proces en levert een diervoeding met respect voor de rauwe hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Luchtdrogen is een steriele en veilige methode, uitgevoerd onder strikte hygiënische normen welke door de Nieuw Zeelandse overheid streng worden gecontroleerd.

ZiwiPeak bevat alleen de zuiverste Nieuw-Zeelandse ingrediënten en is geschikt om uw hond te voeden in elke fase van het leven, van puppy tot senior.
Alleen natuurlijke ingrediënten, vers scharrel vlees, graanvrij, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen suiker, geen zout of vulmiddelen.

Ingrediënten:
Hertenvlees, hertenpens, hertenhart, hertenlong, hertenlever, hertennier, hertenbot, Groenlip mossel uit Nieuw Zeeland, Inuline(cichorei), gedroogde Kelp, zeezout, peterselie, mineralen & vitaminen. Natuurlijk bewaard met gemengde tocoferolen.

Vitaminen:
Vitamine E supplement, vitamine B1 supplement, vitamine D3 supplement, foliumzuur

Gecheleerde mineralen:
Kalium bicarbonaat, zink aminozuur complex, koper aminozuur complex, selenium gist, mangaan, aminozuren complex

Gegarandeerde analyse:
Eiwit 45%, vet 25%, vezel 2%, vocht 14%, as 8%

Voedingsaanbeveling: 

Voer Ziwipeak “Cuisine” dagelijks aan uw huisdier volgens onderstaande voedingstabel. Het is belangrijk wanneer u overschakelt naar Ziwipeak “Haute Cuisine”, 5 dagen de tijd te nemen om uw dier over te wennen.
Voor de gezondheid van uw huisdier moet er altijd voldoende vers schoon drinkwater ter beschikken staan.
Voedings Aanbeveling*
voederschema-ziwipeak-beef
*Vermelde hoeveelheden zijn afhankelijk van klimaat, leeftijd en mate van activiteit. Puppies/ zwangere of zogende teven: Voer ongeveer de dubbele hoeveelheid verdeeld over 3 tot 4 voedingen per dag.
Bewaren: In gesloten verpakking zonder koeling houdbaar tot vermelde THT datum, na gebruik verpakking hersluiten en niet in het directe zonlicht of in de nabijheid van een warmte bron bewaren. Na opening is het raadzaam het product binnen 8 weken te gebruiken.


Webshop gemaakt met EasyWebshop