Webshop » HOND » MONGE » MONGE VET Solution » MONGE VETsolution OBESITY 12 kg Breukzak

MONGE VETsolution OBESITY 12 kg Breukzak

MONGE VETsolution OBESITY 12 kg Breukzak

€ 95,39 € 67,00

Beschikbaar

MONGE VETSOLUTION OBESITY CANINE is een volledig dieetvoeder voor honden dat is samengesteld om overgewicht te verminderen.

Bevat meloenensapconcetraat om vrije radicalen te neutraliseren, plantago-zaad om maaglediging te vertragen en verzadiging op te wekken en xylo-oligosacchariden (XOS) om de darmflora veilig te stellen.
Het is geformuleerd met een lage energiedichtheid.


Fit-aroma: geavanceerde procestechnologie (fyto-ingrediënt, Plantago ovata, omhuld met aromatische vetzuren)


schermafbeelding-obesity


Samenstelling :

Gedroogd kippenvlees, tapioca, gedroogde vis (Ansjovis), erwtenvezel, aardappelen, gedroogde eieren, visolie (zalmolie) *, gedroogd eendenvlees, biergist, Plantago-zaad (1%), mineralen, Xylo-Oligosacchariden (XOS 0,4%), producten en bijproducten van de verwerking van verse groenten en fruit (meloenconcentraat - Cucumis melo cantalupensis - bron van superoxidedismutase 0,005%), melkeiwitpoeder. * gezuiverd voor 99,6%, geconserveerd met natuurlijke antioxidanten.

Analyse :

- Ruw eiwit: 34% 
- Ruwe celstof: 12% 
- Ruw vet: 10% 
- Ruwe as: 6,5% 
- Gemetaboliseerde energiewaarde 3.146 kcal / kg (NRC 2006a).

Gebruiksaanwijzing :

Het wordt aanbevolen om voor gebruik en alvorens de gebruiksperiode te verlengen advies in te winnen bij een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk maximaal 3 maanden. De aanbevolen dagelijkse voeropname in grammen wordt vermeld in de tabel, te geven in twee (volwassen hond) of drie maaltijden (puppy). Vers en schoon water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Alleen diervoeder, niet geschikt voor menselijke consumptie.
Bewaren op een koele, droge plaats.
Tenminste houdbaar tot en met batchnr .: zie verpakking markering.
Webshop gemaakt met EasyWebshop