Vanwege de drukte met Sinterklaas is het erg druk bij Postnl

Sommige pakketten zijn hierdoor helaas iets langer onderweg

Pakketten worden door Food4pets  dagelijks verzonden. Helaas worden sommige pakketten echter niet onmiddellijk verwerkt bij Postnl...

Excuses voor de mogelijke vertraging hierdoor ! 

Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Al langer dan 15 jaar goede leveringen en altijd stipt op tijd!

Beoordelingen

Webshop » KAT » APPLAWS kat » APPLAWS ADULT Cat Chicken 2 kg BB 21/12/2023

APPLAWS ADULT Cat Chicken 2 kg BB 21/12/2023

APPLAWS ADULT Cat  Chicken 2 kg BB 21/12/2023

80% vlees, 100% gezondheid

Katten zijn carnivoren en dus gebouwd om vlees te verteren.  Het maag darm kanaal van een Kat  is veel korten dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Katten verteren dierlijk eiwit  van vlees veel beter dan plantaardig eiwit  zoals maïs, tarwe en gerst . Daarom hoort dat ook niet in kattenvoer gebruikt te worden.  Zij  zijn geen normaal onderdeel van de natuurlijke voeding en er is bewezen dat ze heel vaak voor allergieën zorgen.  Plantaardig eiwit is moeilijk om te zetten  in metabolische energie en is een bedreiging voor de lever en de nieren. Graan bevat veel koolhydraten, vlees niet. Koolhydraten verhogen heel sterk de bloedsuikerspiegel  en dit leidt tot hyper- activiteit, zenuwachtigheid , etc., en is de allergrootste oorzaak van overgewicht bij katten .  Graan in kattenvoeding wordt vooral gebruikt omdat het als grondstof  veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller  Eiwit uit granen , maïs en rijst zijn  slecht voor uw kat  en u zult het in Applaws niet tegenkomen.

Applaws is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.  De  voeding van uw kat moet een zo getrouw mogelijke afspiegeling zijn van zijn natuurlijke dieet.  Applaws gebruikt geen kleur geur of smaakstoffen en ook geen chemische toevoegingen om goedkoop voer op smaak te brengen. Alles wat je in Aplaws tegenkomt is 80% vlees en 20 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus uw kat is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uit ziet.

Maar neem deze stellingen niet zo maar aan, vraag het een goede dierenarts. En de volgende keer als je weer een zak kattenvoeding gaat kopen, lees de achterkant van de zak maar eens, waar de eiwitten vandaan komen, is het graan of vlees?

 

Wat zit er verder in Aplaws?

Actieve  Pro-biotica      Alle Aplaws droogvoer  bevat  natuurlijke hypo allergenen , actieve Pro-biotica  die de aanwezigheid van beschermende bacteriën in de darm kan  ondersteunen zodat er een gezonde darmflora ontstaart. Gezuiverde bèta-glucanis ontwikkeld uit gist  zit in de voeding om het immuun systeem  te bevorderen  

Biergist extract  is een van de beste bronnen voor de verschillende vitamines B  Nodig voor koolhydraat, vet  en eiwit metabolisatie.

Cranberry-extract  helpt tegen cellulaire veroudering het zorgt voor een gezonde huid  en vacht en het ondersteunt het immuun systeem. Ook ondersteunt het de blaas.

Glucosamine en Gondriotine kan helpen om de oudere hond langer mobiel te houden. Ook dit zit in alle uitvoeringen van Aplaws droogvoer

Natuurlijke MCT’s  zijn dieet vetten die een kat langer actief kunnen houden

Natuurlijke EPA en DHA ter ondersteuning aan de hersenen en het zenuw stelsel. Natuurlijk DHA is  een essentieel  vetzuur en vormt een van de bouwstenen  van het brein. Het is goed voor ongeveer 8% van de totale hersenstructuur. Natuurlijke EPA werkt samen met DHA en is een heel essentiële voedingstof die er voor zorgt dat de hersenen blijven functioneren en ondersteund ook het zenuwstelsel.

Roosmarijn olie is  een hulp stof voor het immuunsystemen, dat er tevens voor zorgt dat de brok langer houdbaar wordt.

Zalm olie  is een excellente bron van Omega 3 & 6 voor een betere huid en vacht.

Natuurlijke Taurine  is een essentieel  aminozuur voor een beter hart en oog functioneren. Natuurlijke taurine komt uit vlees en in een op graan gebaseerde voeding wordt het meestal in chemische vorm toegevoegd.

Vitamine E is een natuurlijke anti-oxidant  die tevens als beschermer van de celwand dienst doet en spier functies ondersteund.

 

samenstelling: Droog kippenvlees (min. 59%), droge aardappel (min 4%), kip vlees (min. 9%), pluimvee olie (min. 9%, bron van Omega-6), pluimvee jus (min. 3%), bietenpulp (min. 3%), droge hele eieren (min. 3%), brouwers gedroogde gist, zalm olie (bron van Omega-3), mineralen, Plant cellulosevezels (min. 0,4%), natriumchloride, calciumcarbonaat, zeewier/Kelp, Cranberry, DL-Methionine, kaliumchloride, Yucca Extract, Citrus, Rozemarijn Extract. Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A (retinylacetaat) 25,305 IU/kg, vitamine D3 (cholecalciferol) 1745 IU/kg, vitamine E (alpha-tocoferolacetaat) 558 IU/kg; Sporenelementen: Selenium van een Natriumseleniet 0.13 mg/kg, jodium van Calciumjodaat watervrij 1,75 mg/kg, ijzer van ijzer (II) sulfaat monohydraat 61 mg, koper van koper (II) sulfaat pentahydraat 9 mg/kg, mangaan van Manganous (II) sulfaat monohydraat 26 mg/kg, zink uit zink (II) sulfaat monohydraat 140 mg/kg. Technologische toevoegingsmiddelen: Tocoferol rijke extracten van natuurlijke oorsprong.

Analytische bestanddelen: Eiwit 47%, ruwe oliën en vetten 20%, ruwe vezels 2,0%, anorganica 9,9%, Calcium 2%, fosfor 1,6%, Taurine 2000mg/kg, < 13,5% koolhydraten. Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, aroma's of conserveringsmiddelen. Bevat natuurlijke taurine van vlees.Verkrijgbaar in de maten van 400 g, 2 kg & 7,5 kg.


€ 16,95 € 16,95

Uitverkocht

Webshop gemaakt met EasyWebshop